VIERKAPWONINGEN

Aan de Grenenhout komen in totaal zestien vierkapwoningen, verdeeld over vier blokken. Deze ruime karakteristieke woningen zijn gebouwd met een robuuste rode baksteen. De toepassing van houten kozijnen en mooie detailleringen geven deze woningen een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De vierkappers zijn voorzien van zonnepanelen aan de achterzijde en zijn hierdoor bijzonder energiezuinig. De goede isolatie van de woningen resulteert in weinig stookkosten in de winter en een lekker koel huis in de zomer. Deze woningen hebben allemaal een zonnige diepe tuin. De woningen zijn extra ruim van opzet, wat de mogelijkheid biedt om de woning op verschillende manieren in te delen. Ze kunnen nu of in de toekomst prima worden uitgebreid.

De fraai uitgevoerde vierkappers bieden 
volop de ruimte om heerlijk te wonen.

Zodra het ochtendzonnetje schijnt kunt u
buiten heerlijk genieten van uw tuin.

VIERKAPWONINGEN

LANGSKAP

woonoppervlakte 128 m2

bouwnummers: 1, 3, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 14, 16

BEGANE GROND

Type Langskap is een ruime eengezinswoning van circa 128 m2, verdeeld over drie woonlagen. Via de ruime entree, waar uiteraard rekening gehouden is met ruimte voor een garderobe, komt u in de woonkamer. Deze is extra licht door de dubbel openslaande tuindeuren die toegang geven tot de ruime tuin, waardoor deze echt betrokken wordt bij de woning. De open keuken is gelegen aan de voorzijde, met ruimte genoeg voor een grote eettafel, om op uw gemak nog even na te tafelen. De keuken is standaard zeer compleet uitgevoerd en natuurlijk is het ook mogelijk om met onze showroom uw keuken naar eigen wens en smaak in te richten.

4kap_langskap_beganegrond

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De luxe badkamer is standaard al compleet ingericht met een vrij hangend toilet, wastafel en douche. Verder is deze ruimte voorzien van tegelwerk tot aan het plafond. Ook hier heeft u alle vrijheid om uw eigen ontwerp uit te voeren via onze showroom.

4kap_langskap_1everdieping

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping heeft een afgesloten technische ruimte waar u op een handige plek onder andere uw wasmachine en wasdroger kwijt kunt. De grote ruimte die overblijft is vrij in te delen. Een dakkapel of twee extra kamers? Dat is allemaal mogelijk!

4kap_langskap_2everdieping

VIERKAPWONINGEN

PUNTKAP

woonoppervlakte 144 m2

bouwnummers: 2 en 15

Type Puntkap onderscheidt zich van de Langskap door de hoge doorgetrokken gevel. Ook springen deze woningen 65 cm uit de voorgevellijn, waardoor er over alle lagen in totaal 16 m2 woonoppervlakte extra ontstaat.

BEGANE GROND

Type Puntkap is een ruime eengezinswoning van circa 144 m2, verdeeld over drie woonlagen. Door het extra vloeroppervlak beschikt deze woning over een extra ruime open keuken. Deze is standaard voorzien van luxe inbouwapparatuur. In overleg met onze showroom is het tevens mogelijk om de keuken helemaal naar eigen wens en smaak in te richten.

4kap_puntkap_beganegrond

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder een extra royale hoofdslaapkamer. Het extra woonoppervlak is hier ook doorgevoerd in de luxe badkamer, welke standaard al compleet is ingericht met luxe sanitair en kranen, een vrij hangend toilet, wastafel en douche. Verder is deze ruimte voorzien van tegelwerk tot aan het plafond. Ook hier heeft u alle vrijheid om uw eigen ontwerp uit te voeren via onze showroom.

4kap_puntkap_1everdieping

TWEEDE VERDIEPING

Door de aanwezige puntkap is dit een zeer ruime verdieping. Het extra raam geeft veel lichtinval, waardoor er veel extra mogelijkheden ontstaan voor deze ruimte. Denk bijvoorbeeld aan twee extra kamers. De zolder heeft tevens een afgesloten technische ruimte waar u op een handige plek onder andere uw wasmachine en wasdroger kwijt kunt.

4kap_puntkap_2everdieping

VIERKAPWONINGEN

HALVE PUNTKAP

woonoppervlakte 144 m2

bouwnummers: 6, 7, 10 en 11

Net zoals de woningen met een puntkap hebben deze woningen 16 m² meer woonoppervlakte dan de Langskapwoningen. Ook hier ontstaat er nog meer ruimte in de keuken, badkamer en hoofdslaapkamer. De halve puntkap zorgt voor weer net een andere indeling op de tweede verdieping en ook hier zorgt het raam voor veel lichtinval. De woning biedt dan ook zeer veel mogelijkheden voor al uw woonwensen.

BEGANE GROND

4kap_halfpuntkap_beganegrond

EERSTE VERDIEPING

4kap_halfpuntkap_1everdieping

TWEEDE VERDIEPING

4kap_halfpuntkap_2everdieping