TWEEKAPWONINGEN

Deze bijzonder fraaie tweekapwoningen hebben een tuin op het zuiden die u via de openslaande deuren bij de woonkamer betrekt. Het kookeiland zit aan de voorzijde, maar het is ook mogelijk om deze in de aanbouw te plaatsen. De royale huizen hebben een statig karakter met fraaie luiken en houten buitenkozijnen. De luifels en de verschillende typen baksteen zorgen voor speelse accenten in de gevel. Bij deze woningen is ervoor gekozen om de zijaanbouw direct bij de woonkamer te betrekken, waardoor een bijzonder royale ruimte ontstaat. Ook heeft u een eigen parkeerplek voor de deur. Deze tweekappers zijn half vrijstaand, waardoor u aan één kant vrij om uw huis kunt lopen en de achtergelegen tuin buitenom bereikbaar is.

Deze statige en mooi afgewerkte woningen hebben allemaal een tuin op het zuiden, waardoor er eindeloos kan worden genoten van de zon.

De keuken is standaard aan de voorzijde geplaatst, maar
wilt u deze in de zijaanbouw? Geen probleem!

TWEEKAPWONINGEN

LANGSKAP

woonoppervlakte 170 m2

bouwnummers: 17 en 24

BEGANE GROND

Dit type woning is half vrijstaand, waardoor u langs de woningen naar de achtertuin kunt lopen. Deze grote tuin is gelegen op het zuiden en biedt voldoende ruimte voor een ruim terras waar u optimaal van de zon kunt genieten. Aan de voorzijde is de parkeerplaats gelegen op eigen grond. De entree, met veel ruimte voor de garderobe, sluit aan op de woonkamer. De grote zijaanbouw valt bij binnenkomst van de woonkamer direct op. Doordat de woning zo breed is, neemt de leefruimte enorm toe. De keuken is standaard voorzien van een kookeiland, waar uitgebreid gekookt kan worden. Via de openslaande deuren loopt u zo vanuit de woonkamer de tuin in. Bij deze woningen zit de berging aan de woning vast. Ideaal om snel wat dingen op te bergen, maar het is ook mogelijk om hier een wasmachineaansluiting te maken voor als u de was liever op de begane grond doet.

2kap_langskap_beganegrond

EERSTE VERDIEPING

Doordat de zijaanbouw doorloopt tot aan de eerste verdieping, wordt er een extra ruimte gerealiseerd op de eerste verdieping. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Altijd al gedroomd van een inloopkast? Of een extra grote badkamer? Dat is nu mogelijk! Met de standaard indeling heeft u drie slaapkamers, maar er is ook de mogelijkheid om hier wanden te laten vervallen waardoor er grotere slaapkamers ontstaan. Ook is er op deze verdieping een badkamer geplaatst die standaard al veel luxe kent, met een bad, douche, wastafel en betegeling tot aan het plafond.

2kap_langskap_1everdieping

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping is een multifunctionele ruimte. Hier kunnen door middel van scheidingswanden één of twee extra kamers worden gerealiseerd, waarmee er bijvoorbeeld een werkkamer of een hobbyruimte ontstaat. De technische ruimte is afgesloten en biedt ruimte voor een wasmachine en een droger.

2kap_langskap_2everdieping

TWEEKAPWONINGEN

PUNTKAP

woonoppervlakte 187 m2

bouwnummers: 18 en 23

Naast alle eigenschappen van de Langskapwoningen, onderscheiden de Puntkapwoningen zich door de hoge doorgetrokken gevel. De voorgevel staat bij deze woningen naar voren waardoor er ca. 17 m² woonoppervlakte meer ontstaat.

BEGANE GROND

Op de begane grond bevindt zich een opvallend ruime keuken door de extra oppervlakte. De luxe keuken is voorzien van een kookeiland en er is tevens voldoende ruimte voor een grote eetkamertafel. Ook hier is het mogelijk om de keuken in de zijaanbouw te plaatsen, waardoor de voorzijde van de woning bij het woongedeelte betrokken wordt.

2kap_puntkap_beganegrond

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping zorgen de extra vierkante meters voor een royalere badkamer en hoofdslaapkamer. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Door te spelen met wanden en de aanwezigheid van de uitbouw bestaat de mogelijkheid om deze verdieping geheel naar eigen wens in te delen.

2kap_puntkap_1everdieping

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping heeft door de puntkap een extra raam en extra veel stahoogte. Hierdoor ontstaan er heel veel mogelijkheden om deze ruimte compleet naar uw wens in te richten.

2kap_puntkap_2everdieping

TWEEKAPWONINGEN

HALVE PUNTKAP

woonoppervlakte 187 m2

bouwnummers: 19, 20, 21 en 22

Ook de woningen met halve puntkap hebben een extra hoge doorgetrokken gevel welke uit de gevellijn springt. Hierdoor ontstaat er meer oppervlakte in de woning, met als resultaat een extra grote woonkeuken op de begane grond, een royale hoofdslaapkamer en een extra grote badkamer. Door de puntkap en het extra raam heeft de zolderverdieping veel licht en biedt deze extra uitbreidingsmogelijkheden.

BEGANE GROND

2kap_halfpuntkap_beganegrond

EERSTE VERDIEPING

2kap_halfpuntkap_1everdieping

TWEEDE VERDIEPING

2kap_halfpuntkap_2everdieping